Na naše montáže a řešení se můžete spolehnout

730 956 649

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Správce osobních údajů

Vaše osobní údaje sbírá:

EKZ Hanispák s.r.o.
IČO: 06736769
se sídlem Údolní 1175, 696 11 Mutěnice

Kontaktní e-mail: info@ekz-klimatizace.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Kontaktování

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno a e-mail,  abychom mohli zodpovědět dotaz na produkty a naše služby.

Údaje zpracováváme po dobu 1 roku.

Poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno, e-mail,  telefon a adresu realizace, abychom mohli vyřídit vaši poptávku.

Údaje zpracováváme po dobu 3 let.

 

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbíráme následující údaje: jméno, telefon, e-mail, název firmy a adresu realizace, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku.

Údaje zpracováváme po dobu 5 let.

Fakturace

Z důvodu zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Údaje zpracováváme po dobu stanovenou zákonem.


Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • EKZ Hanispák s.r.o. (IČO: 06736769, se sídlem Údolní 1175, 696 11 Mutěnice) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • Účetní

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto osobních údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1.7.2019.

© EKZ Hanispák s.r.o.   |   ochrana osobních údajů   |   cookies
Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby